fbpx

1. suppleant: Arne Jensen
Medlem: NFC 55+
Adresse: Maltavej 11
By: 4800 Nykøbing F.Telefon:
Mail: arne@puskas.dk 
Telefon: 53 28 40 04

EN SOCIAL KÆMPER MED SPORTSBIAS

Arne Jensen er et af to nye medlemmer af bestyrelsen for Guldborgsund Frivilligcenter.

Han er 74 år gammel og har – i den største del af sit liv – arbejdet med mennesker der har mentale problemer. Det gælder psykisk syge, folk der er psykisk handicappede og mennesker der har fået en sygdom, der rammer dem mentalt. Han har siddet i byrådet i Guldborgsund Kommune og mener, at der skal være plads til alle frivillige, uanset køn, hudfarve, religion og tro, og at frivilligheden skal styrkes inden for MENTAL handicapområdet og det er også de mentalt udfordrede, som Arne Jensen ønsker at kæmpe for i bestyrelsen.

“Jeg har arbejdet i 35 år indenfor området, og har senest været med til at starte tre brugerstyrede enheder”, fortæller Arne Jensen. Det drejer sig om Folkets Hus i Nr. Alslev, De små Skridt og – til dels – Huset i Nykøbing.  Arne Jensen har et stort hjerte for sport især breddeidrætten og især indenfor Parasporten har han lagt mange frivillige timer. “Mange tror at Parasport kun er for psykisk sårbare og udviklingshæmmede, men det er for alle handikapgrupper. Blandt andet står jeg for Dart inden for Parasport”, beretter Arne Jensen.

Arne Jensen er aktiv i både sociale foreninger og alle andre slags organisationer – PKA Pension, LIONS klubberne Nykøbing Falster, NFC 55+, NFC bredde, Interesseguppe for Socialpsykiatriske Medarbejdere i Danmark, Socialdemokratiet og nu også Guldborgsund Frivilligcenter”.

“Jeg har både arbejdet kommunalt og privat i min tid, så nu vil jeg gerne betale tilbage til alle de gode atleter med udfordringer”, beskriver Arne Jensen.

Views: 11

Scroll to top
Skip to content