fbpx

Kasserer: Lars Rasmussen
Forening: Flerkulturelt Center
Adresse:  Voldgade 1
                  4800 Nykøbing F
Telefon:   20 41 41 37
Mail: lars.rasmussen@post.tele.dk

Bestyrelsesmedlem Lars Rasmussen, Flerkulturelt Center

Lars Rasmussen er uddannet biolog fra Odense Universitet, og arbejdede som forsker her i fem år.

– Men i 80’erne var det umuligt at få fastansættelser på Universitetet. Det betød at mine ansættelser var tidsbegrænsede og det fik mig til at søge ud i det private og offentlige erhvervsliv, siger Lars Rasmussen.

I det pulserende erhvervsliv gik det rigtig godt og Lars Rasmussen nåede at få en række år som chef og direktør for en række firmaer.

Jeg flyttede til Nørre Alslev i 1996, hvor jeg blev direktør for SWS. Det blev senere til en direktørstilling for Wiboldt Frø i Nakskov, inden jeg kom til Miljølaboratoriet Storkøbenhavn, forklarer Lars Rasmussen.

Efter nogle sammenlægninger endte han i Nykøbing, på Herningvej som leder af Miljølaboratoriet. De blev så igen opkøbt af Eurofinns, og Lars Rasmussen arbejdede med dem i tre år, inden han gik på pension.

Han fik sin første smag for foreningslivet i Nørre Alslev.

– Jeg blev aktiv i Erhvervsforeningen, men det var inden de lokale erhvervsforeninger blev lagt sammen i én stor, beretter han.

Da han så var blevet pensionist, så han en dag et opslag på biblioteket. Det var Flerkulturelt Center, der søgte frivillige.

– Det mindede mig om, at jeg havde tænkt på det, en aften vi var til et arrangement på Flerkulturelt Center. Vi fik mad fra fremmede lande, siger Lars Rasmussen. Og så klikkede det et sted. Jeg havde jo tiden som pensionist, og alene kan man ikke gøre noget.

Det mantra har ledt ham igennem de sidste tre-fire år som aktiv og senere formand for Flerkulturelt Center. Og var også udslagsgivende for, at sagde ja til en opfordring om at indtræde i Guldborgsund Frivilligcenters bestyrelse, hvor han blev valgt i maj måned.

– Det går vel ud på at styrke foreningslivet i Guldborgsund, som jeg ser det. Alene kan man ikke gøre noget. Men sammen kan man nå meget langt. Siger Lars Rasmussen.

.

Hits: 106

Scroll to top
Skip to content