fbpx

ældre sAGEN Nykøbing f. IT-Afdeling

Foreningsnavn: Ældre Sagen Nykøbing F. It-afdelingen
Kontakt: John Pedersen
Adresse: Skov Alleén 32 A. 
Postnr/by: 4800 Nykøbing F 
Telefon: 21 49 65 81

Frivillige: 26
Medlemmer: 6300

Flyer 2023 til udprint tryk her

Billedbehandling, Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

Ældre Sagens It-afdeling tilbyder kurser, som de erfaringsmæssigt ved, at der er behov for. Afdelingen arbejder sammen med Nysted, Nørre Alslev og Stubbekøbing, men alle borgere på Falster og det østlige Lolland er velkomne til kurser og datastuen.
 
Datastue/It-café/It-værksted
Datastue/It-café/It-værksted er stedet, hvor Ældre Sagens It-afdelings frivillige vil forsøge at hjælpe borgerne på alle tekniske områder. Der kan være mange emner: har du problemer med din PC, tablet eller telefon? Vil dine programmer, opdateringer, reklamer, mail eller kodeord ikke makke ret? opsætning af udstyr, mail, langsom pc og meget andet.  Er du i tvivl om, hvilken PC du skal købe eller har du brug for generel vejledning?
Så kom til Datastue/It-café/It-værksted og få hjælp og vejledning. Prisen er 40 kr.

Åben data-stue/It-café

Bestil tid på 3195 0831

Ældre Sagens It-afdeling afholder også flere forskellige kurser i løbet af 2022. Se på deres hjemmeside.

It – Undervisningslokale
Sted: Englandsvej 5A, Nykøbing F.
Alle it-kurser afholdes i eget lokale i Firmaidrættens bygning. Der er gode p-forhold, og der er kun 400 m til busstoppestedet. Der er plads til max 12 kursister på hvert hold, og der er altid 3-4 instruktører, så alle kan hurtigt få hjælp. Der vil blive oprettet flere kurser efter behov. Har du spørgsmål så kontakt John Pedersen 2149 6581. Du kan læse mere på www.aeldresagen.dk/nfs eller www.itnyk.dk

 
It – Facebook
Er du eller vil du gerne på Facebook? På dette kursus vil vi gennemgå oprettelsen af en Facebook-profil samt brugen af de mest almindelige funktioner og indstillinger.
 
It – Lær at lave en Billed-/Fotobog
Kurset henvender sig til dig, der er fortrolig med betjening af din computer, men har behov for at få hjælp til at komme i gang med at lave en fotobog med dine billeder fra ferier, året der gik, bryllupper, konfirmationer, fester, børn, børnebørn m.m. Undervisningen tager udgangspunkt i Cewe Fotobog programmet.
 
It- Publisher

Kurset er for begyndere og let øvede. Forudsætter, at du har Publisher på din computer. Lær at lave fødselsdagskort og andre festlige kort, små foldere og publikationer, bordkort, visitkort og andre spændende tryksager. Vi løser dine ønsker og kreative ideer.

It – iPhone/iPad for begyndere (Apple)
iPhone/iPad-kursus, hvor du kan lære mere om, hvilke muligheder de giver dig med hensyn til opsætning, downloads, apps, genveje, backup m.v. Der vil være tid til at svare på alle de emner, du er usikker på eller vil høre mere om. Husk dit AppleID + koden dertil.
 
It – iPhone/iPad for øvede (Apple)
Phone/iPad-kursus, hvor du vil lære mere om, hvilke muligheder de giver dig, f.eks. iCloud, iTunes, fotobehandling, Apple TV, m.m. Der vil være tid til at svare på de emner, som du er usikker på eller vil høre mere om. Forudsætning: Du har været på begynderkursus, eller har tilsvarende færdigheder!
 
It – Windows 10
Kurset henvender sig til dig, der har styresystemet Windows 10 på din PC. Du lærer at udnytte systemets muligheder og opsætte det efter dit behov, så du får en lettere adgang/bedre overblik over dét, du har behov for. Du skal være fortrolig med almindelig brug af pc.
 
It – Smartphone/Tablet (ikke Apple)
Du har en Smartphone/Tablet og vil gerne lære mere om hvilke muligheder, den giver dig med hensyn til opsætning, downloads, apps, genveje, backup m.v. Der vil være tid til at svare på alle de emner, du er usikker på eller vil høre mere om.
 
It – Hold orden i dine billeder/dokumenter på PC’en
På kurset lærer du at oprette, slette, overføre mellem mapper, overføre billeder fra kamera og organisere indholdet (billeder/dokumenter) i dine mapper samt oprydning på pc’ens mapper. Du skal være fortrolig med mus og PC, men må gerne have mistet overblikket.
I alt 4 gange.
 

Andet

Du er altid velkommen til at henvende dig til John Pedersen, men kig også på hjemmesiden www.aeldresagen.dk/nfs  eller www.itnyk.dk altid er opdateret med brochurer og aktuelle kurser.

 
 
 

Views: 360

Scroll to top
Skip to content