fbpx

Det faldt ikke i god jord, da Guldborgsund Kommune satte Ældrerårdet for bordenden i en gruppe, der skulle erstatte ansatte med frivillige på kommunens ældrecentre.

For hverken de frivillige eller de absatte syntes, det var en god idé. Og heller ikke fra Guldborgsund Frivilligcenter er der støtte til dén tanke.

– Det er ikke noget, vi er blandet ind i. Men vi siger altid som princip, at frivillige ikke må erstatte lønnede medarbejdere. Det kan være en svær balance. Men i dette tilfælde virker det over stregen, siger >Birgitte Zimling, leder af Guldborgsund Frivilligcenter.

Akticvitetscenter Lindevang har ført an i kritikken og i sidste uge, åbnede politikerne så en “kattelem”. Det beretter Lolland-Falsters Folketidende torsdag den 22 juni.

Den betyder, at kommunen kan beholde nogle af de ansatte, men det bliver ikke på samme niveau som i dag. Næstformand Bent Jørgensen fra Ældrerådet har været en af de udtalte kritikere af løsningen, men han finder dog at den nye løsning med at beholde nogle medarbejdere, er klart at foretrække.

Foreløbig ligger sagen stille sommeren over.

Guldborgsund Frivilligcenter

Hits: 11

Scroll to top
Skip to content