fbpx

ATS - Danseklubben

Foreningsnavn: ATS – Danseklubben
Kontakt: Olga Kovalova
Adresse: Godthåbsvej 58
Postnr/by: 4800 Nykøbing F.

Telefon: 26 21 98 82
E-mail: olechkanld@gmail.com
Hjemmeside: Facebookside

Frivillige: 5

Medlemmer: 10

ATS - Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

Udløs din indre kvindelighed i sensuel dans til eksotiske orientalske melodier og hotte latino rytmer.

Måske har du altid drømt om at prøve rollen som en mystisk skønhed fra en arabisk ørken, en lidenskabelig femme fatale fra en lummer sydlig kyst eller en skødesløs danserinde fra hovedstadens kabaret? Så er ATS Danseklubben noget for dig!

Vores koreografi er grundlagt på tribal fusion og orientalsk danseteknik, som kræver både tålmodighed og regelmæssig træning at få styr på. På begynder holdet starter vi fra bunden, men stiger hurtigt i niveaue, så vi kan kan få mere ud af vores træninger.

Vi starter med nogle vejrtrækningsøvelser og opvarmning, hvorefter går vi i gang med særlige teknikker for forskellige kropdele som nakken, armene, brystet og hofterne. Under træningen får man grundlæggende vejledning om dansestillinger, basale dansetrin og de mest brugte tribal-fusion- og orientalsk dans teknikker, som for eksempel shimmier, locking og isolationer. Til sidst laver vi nogle yoga-øvelser (husk at medbringe et tæppe) for at styrke ryggen og benene.  Danseholdet danser efter en koreografi, og vi deltager i offentlige opvisninger.

Deltagelse i klubbens aktiviteter koster 200 kr. i årlig kontingent. Alle penge går til vores dragtkasse, som bliver brugt til at købe danseudstyr og materialer til dragterne for.

Klubben stiller dragterne og udstyret til rådighed, når det bliver aftalt, at vi skal være ens til en opvisning. Ellers sørger man selv for at skaffe en dragt i den aftalte stil.

Mavedansen er god for kroppen, fordi bevægelserne er kontrollerede. Teknikdelen er især hjælpsom for dem, der har problemer med ryggen, ryggens muskler og skulder- og knæleddene, som måske er stressede på grund af ekstra vægt.

Under styrketræning lægger vi vægt på mavemuskler og ben. Ligesom alle andre slags dans styrker ATS hjertemusklen og forbedrer helbredet generelt.

Deltagelse koster 200 kr. om året for alle medlemmer. Vi danser i Nykøbing F. Hallen Dansesal O.

Vi deltager gerne i offentlige arrangementer …

Og har allerede optrådt i flere (f. eks. Gedser Fystival, Efterårsfest i Huset på Dronningsgade med flere). Dog deltager vi ikke i private begivenheder.

Hvis du står og mangler underholdning til et arrangement for f. eks. Børn eller ældre, velgørende begivenheder eller en by-fest, så optræder vi gerne.

Vi tilbyder danseopvisning i mavedans og tribal dans, underholdende workshop for voksne (korte koreografier i forskellige mavedans stil) og workshop for børn (nemme koreografier i forskellige dansestile, f.eks. mavedans, middelælderig dans, spansk dans osv. til musik fra Disney tegnefilm). I vores workshop for børn er vi udklædt som Disney figurer.

Selv underholdning er gratis, dog ser vi gerne eventuelle transport udgifter dækket, da vi er en frivillig forening.

ATS står for American Tribal Style er meget moderne slags dans, som blander bevægelse fra indisk, spansk og arabisk folkedans med hip-hop teknik. ATS blev grundlagt i USA som en improvisations gruppe.

Ideen, der står bag ATS, er, at kvinder, der ikke kender hindanden og ikke taler fælles sprog, kan mødes og danse sammen uden problemer, selvom de ser hindanden for første gang i livet. Det bliver muligt, fordi ATS indeholder et bestemt sæt bevægelser med speciale tegn.

Alle kvinder kan deltage – kontakt vedr træningstider og steder til ovenstående kontaktperson.

 
 
 

Hits: 180

Scroll to top
Skip to content