fbpx

Arbejdernes Landsbank

Foreningsnavn: Arbejdernes Landsbank
Kontakt: Filialdirektør, Jacob Balch Petersen
Adresse: Langgade 32
Postnr/by: 4800 Nykøbing F.

Telefon: 38 48 37 83 – 40 16 71 51
E-mail: jbp@al-bank.dk
Hjemmeside: www.al-bank.dk

arbejdernes-landsbank, Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

Arbejdernes Landsbank har lagt foreningsrådgivningen i faste rammer, så du og din forening får de mest optimale forhold.

En del af al-ForeningsService er et møde, hvor vi inviterer hele bestyrelsen til en samarbejdssamtale. Her tjekker vi sammen, om vores samarbejde har den optimale udformning. Mødet skal sikre at I ved hvad vi kan tilbyde jer som bestyrelse.

Vil du vide mere om AL-ForeningsService, så kontakt filialen på ovenstående adresse.

Virksomhedens sociale engagement

Arbejdernes Landsbanks Fond.

Arbejdernes Landsbanks Fond har til formål at styrke det danske samfund gennem uddannelse og viden. Fonden er stiftet i 1957 og drives som selvejende institution.

Arbejdernes Landsbanks Fond uddeler støtte til videreuddannelse eller efteruddannelse. Støtte til skoler, læreanstalter og andre institutioner med tilknytning til uddannelse generelt. Støtte til organisationer og foreninger med tilknytning til uddannelsesområdet. Og til generelle uddannelsespolitiske organisationer og foreninger.

Arbejdernes Landsbanks Fond tildeler midler til hovedsageligt skoler, institutioner og lignende, der varetager almindelig oplysningsvirksomhed m.v.

Ansøgninger modtages og behandles løbende. Da midlerne er begrænsede, er rammerne for, hvilke formål der tilgodeses, ret snævre.

  • Ansøgningsfristen for institutioner: Løbende 
  • Legatets størrelse: Varierende 
  • Ansøgningsskema: Nej, send brev eller mail til ledelsessekretariatet@al-bank.dk eller direkte til filialen i Nykøbing F.

Læs mere om fonden eller banken via dette link:

 https://www.al-bank.dk/om-banken/bygger-paa-sunde-vaerdier/arbejdernes-landsbanks-fond/

https://www.al-bank.dk/foreninger/

Views: 352

Scroll to top
Skip to content