fbpx

Amj. Lolland Falster

Foreningsnavn: Amj. Lolland Falster
Kontakt: Nait Sanullari
Adresse: Hospitalsvej 7, st.th.
Postnr/by: 4800 Nykøbing F.

Telefon: 26 36 24 25
E-mail: Imam.danmark@gmail.com
Hjemmeside: www.alislamdk.org

Frivillige: 10

Medlemmer: 70

Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

Amj. Lolland – Falster holder jævnligt åbent hus arrangementer, oplæg og foredrag, der omhandler religion, etik og moral for at fremme gensidig forståelse, integration og dialog. Men også aktuelle spørgsmål, der har samfundsrelevans drøftes.

Amj. Lolland – Falster deltager gerne i frivilligt arbejde for at bidrage til det dansk samfund på posiitv vis. Blandt andet har organisationes frivillige være med til at feje gaderne rene for fyrværkeri nytårsmorgen.

Amj.Lolland – Falster hjælper også gerne i forbindelse med skoleprojekter, der omhandler religion. Og er i øvrigt åbne for gode forslag, der har med frivilligt arbejde at gøre.

Alle mennesker, der har interesse for at opnå en større forståelse for skaberen og ikke mindst opnår en større indsigt i religiones verden, er velkomme uanset baggrund, etnicitet, religiøs og politisk overbevisning, køn osv.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ovenstående kontaktperson. Du er velkommen til at kontakte kontaktpersonen for yderligere oplysninger.

Visits: 97

Scroll to top
Skip to content