fbpx

Aktiv Fritid

Foreningsnavn: Aktiv Fritid
Kontakt: Leo Nielsen
Adresse: Bragesvej 46
Postnr/by: 4873 Væggerløse
Telefon: 24 82 09 51 
E-mail: leo-pot@outlook.dk
Hjemmeside: www.aktiv-fritid-nykoebing-f.dk

 Frivillige: 20

Medlemmer: 800

Aktiv Fritid, Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

De frivillige personer er aktivitetsleder for et hold medlemmer som udøver aktivitet inden for dans, bowling, gymnastik, badminton, cykling, tennis, petanque, bordtennis, billard, musik, brigde, stavgang og svømning. Aktiv Fritid sørger for der er en god blanding af aktivitet og socialt samvær for deres medlemmer.

For nærmere oplysninger henvises til Aktiv Fritids hjemmeside eller kontaktperson / formand.

På besøg hos Aktiv Fritid til seniorsportstræf:
se billederne i artiklen under artikler

Det er mandag morgen, solen skinner fra en skyfri himmel, og der er lagt op til en flot dag. Nede i hallen sidder deltagerne og drikker en tår morgenkaffe, inden de går i gang med de forskellige aktiviteter. Der skal spilles curling, petanque, volley, badminton, krolf, dyrkes gymnastik og dans, cykles og så skal der gås ture både med og uden stave. Hver af de omkring 300 deltagere har på forhånd valgt, hvilke aktiviteter de vil tage del i.

Arrangementet er for alle, man behøver ikke være medlem for at deltage. Man behøver heller ikke være fra egnen. Aktiv Fritid har flere afdelinger på Sjælland og Lolland-Falster. Når der afholdes et træf, som der her blev gjort i Nykøbing, så pakker nogle af de andre afdelinger et par busser og kommer ned og tager del i aktiviteterne. På samme måde pakker Nykøbings afdeling også en bus, når der afholdes arrangementer andet steds. Til træffet i Nykøbing kom omkring 100 af deltagerne fra Københavnsområdet.

Dem som vi var i kontakt med, under vores besøg, fortalte hvorfor de var medlemmer af Aktiv Fritid. Der var to grunde som gik igen. De gør det alle sammen for at få rørt kroppen, og derudover gør de det på grund af det sociale. Aktiv Fritid sørger for at deres medlemmer kan deltage i mange forskellige aktiviteter lige fra badminton til bridge. Medlemmerne sørger til gengæld for en god stemning og atmosfære.

Visits: 471

Scroll to top
Skip to content