fbpx

Tingsted-Systofte Amatørteater

Foreningsnavn: Tingsted/Systofte Amatørteater 
Kontakt: Grete Weye Herskind
Adresse: Egevej 3 
Postnr/by: 4872 Idestrup 
Telefon: 20 83 64 13
E-mail: Greteweyeherskind@gmail.com

Facebookside: Tingsted og Systofte Amatørteater

Medlemmer: 20

Aktivitet

Vi holder til Systofte Bygade 13, 4800 Nyk. F

Følg med i vores aktiviteter på vores facebook side 

Tingsted / Systofte Amatørteater er en lille forening som blev stiftet i 1982 da hed de Tingsted Amatørteater og holdt til i Tingsted forsamlingsgård.

I 2018 flyttede vi til Systofte forsamlingshus og i 2020 ændrede vi navn til Tingsted /Systofte Amatørteater. De er en gruppe på 18-20 medlemmer, der bestræber os på at levere mindst 1 forestillig om året som gerne skulle være til glæde for både publikum og aktører.

De er altid glade for nye og friske medlemmmer som har lyst til at deltage i vores foreningsarbejde . Gennem årene har de haft fremmedsprogede mennesker som via teater ønskede at forbedre deres danskkundskaber. De har haft meget unge mennesker i vores trup og vi tager med glæde imod alle som har mod og lyst til at afprøve det, at spille teater.

Vi har et godt samarbejde med de andre amatørteatre i området. Alt handler jo ikke kun om det der foregår på scenen, der er mange andre ting der skal fungere til en forestilling – Lys – lyd- kostumer – sminke- billetsalg – pr mm så hvis du kunne tænke dig at “snuse” til dette så er du velkommen til at kontakte ovenstående kontaktperson.

Visits: 40

Scroll to top
Skip to content