Eventyr for alle barnlige sjæle

ADHD Foreningen

På besøg hos ADHD-foreningen til Eventyrmesse:
 

Det er femte år at Eventyrmessen bliver afholdt, og den bliver større og større for hvert år. Der bliver tilføjet flere rekvisitter hvert år, der kommer flere veteranbiler og vigtigst af alt flere besøgende. I standene findes alt fra ”tangles” der kan stimulerer hjernen til kunst, smykker, tombola og kreativt værksted hvor man kan lave sit eget sværd og tegne. Eventyrmessen er bygget op om børnene, og messen er til for at give børnene en fantastisk dag. Det er muligt for børnene at møde Pippi Langstrømpe, Shrek, Fiona og æslet, Askepot, Harry Potter og Find Holger. Derudover er der også en masse hekse, prinsesser, en prins, en ridder og en dronning samt diverse andre eventyrlige personer. Som nævnt tidligere bliver messen også besøgt af Lolland-Falster Veteranklub, der kommer professionelle rollespillere, og der er besøg fra en høvding der har medbragt sine tipier.

Messen blev besøgt af omkring 400 børn og forældre. Blandt de mest besøgte aktiviteter var hekseteltet, hvor man kunne se heksenes ingredienser til diverse heksebrygge.

ADHD eventyrmesse, Guldborgsund Frivilligcenter

Heksene havde sørget for at der var smagsprøver på nogle af deres drikke, der kan indeholde alt fra kanel til øjne og mus.

En anden attraktiv stand kunne findes i teltet ved siden af, hvor børnene kunne pynte deres egne cupcakes. Derudover var der også travlt i teltet med ansigtsmalerne og i det kreative værksted hvor man kunne lave sit eget sværd. Eventyrmessen havde både aktiviteter der tiltrak drenge og piger, og der var store smil på børnenes læber.

ADHD eventyrmesse 2016, Guldborgsund Frivilligcenter

Hits: 40