fbpx

NU SKAL VI FINDE ÅRETS SOCIALE FRIVILLIG/FORENING

Vi glæder os til at få en masse indstillinger til Frivilligprisen. Du kan indstille en social frivillig/forening til at blive hædret som Årets Frivillig 2022.

Du kan maile eller aflevere en indstilling i Frivilligcenteret indtil d. 26. september

Det er Frivilligcenterets bestyrelse, som træffer beslutningen om, hvem der får frivilligprisen (det er altså ikke et spørgsmål om, hvor mange indstillinger, man får), og selve prisen er en event for den frivillige/foreningen i sommeren 2023. Som oftest er det en overraskelse, hvad der skal ske, og det er frivilligcenteret som planlægger oplevelsen.

Vil du se, hvem der gennem tiden har fået Frivilligprisen, så hænger der gruppebilleder i det blå lokale i Frivilligcenteret. Det er på Dialogmødet at Frivilligprisen deles ud, og det er oftest formanden for det kommunale udvalg som holder talen og overrækker prisen.

Men for at alt det skal kunne ske – så skal vi have nogle indstillinger, så se dig om – er der ikke en frivillig du kender, der kunne fortjener at bliver overrasket med Frivilligprisen.

Indstillingen skal indeholde følgende:

  1. Jeg indstiller følgende – navn, teleon eller mail – frivillig social forening
  2. kort beskrivelse af den frivillige indsats, hvad synes du gør vedkommende frivillig eller forening til en god kandidat?
  3. Dit eget navn og telefonnummer og mail adresse.

Send svaret til

Signe@fri-villig.dk – ring på 54 82 00 55 eller aflever den på adressen Banegårdspladsen 1A, Nykøbing F.

– OG VI VIL GERNE HAVE MANGE AT VÆLGE IMELLEM.

Visits: 32

Scroll to top
Skip to content