fbpx

Nysted Erhvervs- og Turistforening

Kontaktperson: Pia Sibborn-Larsen
Foreningsnavn: Nysted Erhvervs- og Turistforening 
Adresse: Nysted Rådhus, Adelgade 61
Postnr/by: 4880 Nysted
TLF:40 13 95 83
Mail: nystednet@gmail.com

Facebook side: Tryk her

Guldborgsund Frivilligcenter

Aktivitet

Nysted Erhvervs- og Turistforening er en forening bestående af erhvervsdrivende og borger, som har interesse i Nysted og omegn, dets liv, aktiviteter og muligheder.

Sammenhold gør stærk, og vi arbejder på, at fastholde området som et godt og attraktivt sted for såvel erhvervsdrivende som for borger og turister, samt at give Nysted området en stærk stemme i Guldborgsund kommune. Vi arbejder derfor målrettet på at forbedre vilkår for erhvervsdrivende, borger og turistaktører samt fællesskab foreninger imellem.

Nysted Erhvervs- og Turistforening samt andre foreninger og borger er fælles i en dialoggruppe. Denne gruppe tager sig af forbedringer og nye tiltag af Nysted by i samarbejde med Guldborgsund Kommune. Nysted Erhvervs- og Turistforening er Tovholder for Dialoggruppen.

Nysted erhvervs- og turistforening driver Turistinfo, Galleri og Gaardbutik på Nysted havn. Vi har også en Flag gruppe, som pynter byen på flagdage og ved andre særlige begivenheder. Denne gruppe pynter også byen med juleudsmykning. Derudover har vi gruppe der hedder Børneliv. Denne gruppe holder flere arrangementer som fastelavn og en hel masse forskellige aktiviteter for især børn, men også på tværs af generationerne f.eks. fællesspisning. Vores badebro gruppe sørger for, at der bliver opsat og nedtaget badebroer ved badehuse på Nysted Strande. Nysted Erhvervs- og Turistforening er sammen med andre foreninger og borger med i projektet Nysted By & Havneudvikling, hvor vi bl.a. er i gang med højvandssikring af Nysted havn.

Vi afholder virksomhedsbesøg hos de erhvervsmedlemmer, som er medlem. Disse arrangementer afholdes 3-4 gange årlig og giver et godt socialt fællesskab. Desuden afholder vi kursus ved behov for medlemmer.

Nysted Erhvervs- og Turistforening benytter udelukkende håndværker, som er medlem af foreningen. Der indhentes tilbud fra håndværker, således alle har en mulighed for og være med i budrunde.

Som medlem af Nysted Erhvervs- og Turistforening støtter du vores arbejde i Nysted by og du får mulighed for mere indflydelse på udviklingen af byen og lokalområdet.

Din støtte vil hjælpe os til flere arrangementer og udvikling af vores dejlige by og område 😊

Har du spørgsmål eller gode ideer, så er du meget velkommen til og sende os en e-mail:  nystednet@gmail.com

Du kan læse mere om vores skønne område Oplev Nysted

Views: 17

Scroll to top
Skip to content