fbpx

LGBT+ LF Regnbuen

Foreningsnavn: LGBT+ LF Regnbuen
Kontakt: Karsten Johansen
Adresse: Dronningensgade 10 b.
Postnr/by: 4800 Nyk. F 
Telefon: 50 19 61 48
Email: regnbuenlf@lgbt.dk 

Facebook side: LGBT+ Danmark Regnbuen på Lolland Falster

Medlemmer: varierende
Frivillige : 10

Aktivitet

Vil du i kontakt med Regnbuen, kontakt ovenstående kontaktperson.

Om Regnbuen på Lolland-Falster – LGBT+ Danmark:

Regnbuen på Lolland-Falster er en frivilliggruppe i LGBT+ Danmark, som søger at mindske ensomheden blandt mennesker i LGBT+ miljøet på Lolland, Falster og Sydsjælland. Vi ønsker at give de deltagende mulighed for at møde ligesindede i hyggelige rammer, hvor man som LGBT+ person kan komme og opleve et socialt fællesskab, som ikke dømmer uanset seksualitet eller kønsudtryk og hvor man kan skabe nye venskaber med ligesindede.

REGNBUEN PÅ LOLLAND-FALSTER
ADRESSE: Dronningsgade 10 b, 4800 (indgang ved headspace
TIDSPUNKT :Torsdage kl. 19:00-22.00

Om Møderne:

Regnbuen på Lolland-Falster skal være et safe space, hvor man som LGBT+ person trygt kan tale med ligesindede om de tanker, erfaringer, følelser og udfordringer, der er en del af livet som LGBT+ person i de mindre lokalsamfund på Lolland, Falster og Sydsjælland. Man er aldrig tvunget til at selv at dele, men alle er velkomne.

Ønsker man at tale med de frivillige om ømtålelige emner har de tavshedspligt og kan guide dig til hvor du kan søge hjælp, hvis det er nødvendigt.

Regnbuen er åben for alle, som søger et socialt fællesskab inden for LGBT+ miljøet, og vi har derfor ingen aldersgrænse for, hvem der kan komme i gruppen. Dette er også med til at skabe relationer og netværk på tværs af aldre og dermed erfaring med at være LGBT+ person.

Views: 213

Scroll to top
Skip to content