fbpx

Energiselskabet Andel har ti gange 10.000 kroner til lokale foreninger, der har et projekt eller en idé, de gerne vil gennemføre.

Der er meget vide rammer, men det skal være foreninger, der arbejder og har rod i region Sjælland. Ud over det, kan alle søge.

Ansøgningsfrist er den 10. marts. Man kan læse mere om initiativet via dette link.

Alene kan vi mange ting, men når vi arbejder sammen kan vi tænke og drømme stort, hedder det i artiklen om de 100.000 kroner.

Årets Frivillig 2019, birgitt Bjerre, og hendes frivilligegruppe blev fejret i Stubbekøbing.

 – efter aftale med ejeren – og der bliver snakket og grint hen over maden.

Vi slutter med talerne. Centerleder Birgitte Zimling, ridser op at Birgitt deler glæde og overskud med alle omkring sig, at hun viser, hvordan en almindelig forening, som SundGruppen, kan gøre en forskel for kræftramte, og dermed er et forbillede for den udvikling, som bliver tydeligere og tydeligere. Birgitt takker og er meget rørt over at blive set og påskønnet for den indsats som både er naturlig, helt almindelig og helt sig selv. Til slut afrunder næstformand i Guldborgsund Frivilligcenters bestyrelse Jørgen Rasmussen af med at hilse fra bestyrelsen og gøre klart, at der ikke var nogen vaklen i bestyrelsen, da valget faldt på Birgitt som Årets Frivillig 2019.

Alt i alt blev det en skøn eftermiddag og aften med let til grin, overskud af lagkage og alle gik hjem – mætte på alle planer – i skjorteærmer ned ad hovedgaden mod p-pladsen en dejlig aften dagen før 1. oktober 2020.

Hits: 19

Scroll to top
Skip to content